Szolgáltatásaink

Szakdolgozati konzultáció: 14.900Ft/50-60 perc. Hatékony segítséget adunk szakdolgozat írásához, garanciát vállalva arra, hogy a konzulens nem fogja visszadobni a diplomamunkát. Konzultációt online és személyesen is tartunk egy előre egyeztetett időpontban. Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzánk, igyekszünk mindre kielégítő választ adni. A konzultáció előtt arra kérünk, hogy add meg nekünk a szakod, szakirányod, fokozatod, valamint a témakört, amelyben a szakdolgozatodat írnád. Erre azért van szükség, hogy fel tudjunk a konzultációra készülni.

Vázlatírás: 33.900 Ft. A vázlat tartalmazza a tartalomjegyzéket (a fő- és alfejezeteket), a kutatási témát javasolt módszertannal, valamint néhány szakirodalmat. Mielőtt elkészítjük, arra kérünk, hogy rendeléskor add meg a szakod, szakirányod, a dolgozatod pontos címét, valamint a szakdolgozat elvárt terjedelmét.

Nyelvtani, helyesírási, stilisztikai hibák javítása: 31.900 Ft/40 oldal

Formai beállítások: 29.900 Ft/40 oldal A szolgáltatás megrendelésekor arra kérünk, hogy küldd el nekünk az egyetemed, főiskolád által kiadott szakdolgozati elvárásokat, ezek általában tartalmazzák a formai követelményeket is. Mi ez utóbbi alapján készítjük el a formázást.

Szakirodalom gyűjtése: 31.900 Ft/10-12 cím. Egy jó szakdolgozathoz minimum 8-10, de inkább 10-12 szakirodalmat célszerű felhasználni. A szakirodalom összeállítása nem túl könnyű, de nem is nagyon nehéz, ha tudjuk, miről szeretnénk a dolgozatunkat írni. Így amikor ezt a szolgáltatást rendeled, írd meg azt is, hogy miről fog szólni a dolgozatod, honnan hová szeretnél benne eljutni, ha van vázlatod, azt is küldd el.

Keress minket az info@szakdolgozatikonzultacio.hu emailen vagy a 06203903619-es telefonszámon!